Topactrice misvormt haar gezicht waardoor vrienden haar niet herkennen

Topactrice misvormt haar gezicht waardoor vrienden haar niet herkennen

Ze heeft haar eigen uiterlijk 'bijna verpest'...

Recentelijk kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Catherina Zeta Jones en de operaties die ze is ondergaan om er 'jonger' uit te zien. Zij is zeker niet de enige bekendheid die dit heeft laten doen. Melanie Griffith hoort ook in dit rijtje thuis.

De actrice, o.a. bekend van Working Girl en Lolita, is ook al vaker gegaan voor plastische chirurgie en botox, maar nu beseft ze dat ze te ver is gegaan. Enige tijd geleden liet ze zich uit over haar laatste schoonheidsoperatie, die niet zo goed bevallen is.

Reactie
Zo zei de 62-jarige Griffith: "Ik besefte niet goed wat ik gedaan had, tot mensen verbaasd begonnen te reageren op mijn uiterlijk. Zelfs meerdere vrienden herkenden me niet meer". Ook haar vrienden lieten zich over al haar operaties uit.

"Melanie is altijd al obsessief bezig geweest met het 'opknappen' van haar uiterlijk. Ze weet niet wanneer ze moet ophouden. Ze is erdoor geobsedeerd maar helaas gaat ze te ver. Ze heeft haar eigen uiterlijk bijna verpest..."

Probleem
De nodige (Hollywood)sterren hebben moeite met natuurlijk ouder worden, maar Griffith ging misschien een stapje te ver. De carrière van de ex-vrouw van Antonio Banderas is tot een stilstand gekomen en in een poging het tij te doen keren boekt ze de ene na de andere afspraak bij de plastisch chirurg.

Volgens sommige mensen heeft de actrice er veel moeite mee gehad toen Banderas na bijna 20 jaar getrouwd te zijn de scheiding aanvroeg. Griffith zou haar looks willen veranderen om opnieuw de liefde te kunnen vinden, maar haar nieuwe uiterlijk zal toch niet iedereen aanspreken. Bekijk hier hoe de actrice er vandaag de dag uitziet.

NieuwsFilm

meest populair