Waarom Kelly Ripa bewusteloos raakte na intiem moment met haar man

Gênant en breed uitgemeten op social media.

Vera 7 oktober 2022 14:42 in Celebrity
De actrice en presentatrice Kelly Ripa is niet alleen een producer van films als Let's get physical met Jenna Dewan, maar ook auteur van een nu al spraakmakend boek. Op social media en in talkshows wordt al dagen breed en gênant uitgemeten, dat zij flauw viel bij een intiem moment met haar echtgenoot.

De 52-jarige duizendpoot die haar stem vaak verleend aan animatiefilms als Fly me to the moon, vertelt aan Jimmy Fallon dat het verhaal flink verdraaid online kwam. Iedereen dacht dat de gemeenschap met haar beroemde man en echtgenoot Mark Consuelos zo ongelooflijk goed was, dat zij bewusteloos raakte. Zij bleek echter een cyste te hebben in haar baarmoeder, waardoor zij zich bezeerde en flauw viel.

"Mijn man is de held in het verhaal, want hij belde een ambulance en kleedde mij aan. Hij kleedde mij in alle haast potsierlijk aan, waardoor ik op een prostituee leek. Maar ik kreeg in elk geval de medische hulp die ik nodig had."

Enorm proces
Kelly Ripa zegt eerlijk dat een boek schrijven heel veel werk is en een enorm proces. Maar ze is vooral blij dat zij Live Wire heeft opgetekend voor mensen.

"Het draait vooral om het uithoudingsvermogen van iemand die werkt en een relatie heeft en een gezin. De tijd vliegt en dat is herkenbaar voor anderen. En dat je dat setje kleren klaar hebt liggen voor noodgevallen."

Het interview bij The Jimmy Fallon staat op YouTube en hieronder.NieuwsFilm