Marvel-acteur aangetrokken voor 'Kingdom of the Planet of the Apes'

Marvel-acteur aangetrokken voor 'Kingdom of the Planet of the Apes'

Kingdom of the Apes komt uit in 2024

Eka Darville gaat van de Marvel-superheldenfilms naar een nieuwe science-fiction wereld: Planet of the Apes. Planet of the Apes komt met een nieuwe film met de titel Kingdom of the Apes.

Darville is vooral bekend voor zijn rol als Malcolm Ducasse in de Marvel-serie Jessica Jones en The Defenders. In beide series had hij de rol van een privédetective en werkte samen met Krysten Ritter. Ook kwam hij voor in de Elisabeth Moss' film Her Smell, de thriller Tell Me A Story en de serie Empire.

Over zijn rol in Kingdom of the Apes hebben we nog geen informatie. De producenten van deze film hebben besloten om de details van zijn rol voorlopig nog geheim te houden.

Planet of the Apes is onuitwisbaar
Kingdom of the Apes is een vervolg op War for the Planet of the Apes, maar speelt zich jaren later af. De president van 20th Century Studios gaf aan dat Planet of the Apes één van de meest iconische en legendarische science-fiction franchise in de filmgeschiedenis is en daarom ook een onuitwisbaar onderdeel van de studio is.

Zo zei hij in een interview: "Met Kingdom of the Planet of the Apes hebben we het voorrecht om de traditie van de serie van fantasierijke, tot nadenken stemmende cinema voort te zetten en kunnen we niet wachten om de buitengewone visie van Wes voor dit nieuwe hoofdstuk in 2024 met het publiek te delen."

Cast van Kingdom of the planet apes
Darville speelt samen met de acteurs Freya Allan (The Witcher), Kevin Durrand (The Strain), Owen Teague (It) en Peter Macon (The Orville). Vanaf november gaan ze beginnen met filmen onder de directie van Wes Ball (The Maze Runner).



NieuwsFilm

meest populair