Arnold Schwarzenegger krijgt een krankzinnig bedrag voor een workout

Arnold Schwarzenegger krijgt een krankzinnig bedrag voor een workout

Oude sterren verenigd aan het werk met Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger vraagt een krankzinnig bedrag voor een workout, zijnde 150.000 Amerikaanse dollar. Toch betalen mensen graag dat bedrag voor een trainingssessie met de oud-bodybuilder en acteur.

Het is niet zomaar dat Arnold een keer als personal trainer wil optreden in zijn favoriete sportschool Gold's Gym in Venice Beach. De oud-gouverneur zamelt namelijk al 30 jaar geld in voor naschoolse activiteiten. Dit After School Allstars programma is erg succesvol en wordt al in 60 steden over heel Amerika aangeboden.

In het Instagram-bericht hieronder deelt Arnold het resultaat van dit jaarlijkse event: een donatie van 5 miljoen!



Meet and greet
Alleen aanwezig zijn op het event kon ook: voor 50.000 dollar per persoon. Voor degenen die niet wilden zweten een uitkomst. Aanwezigen mochten op de foto met wat oude maatjes van Arnold Schwarzenegger, zoals Danny DeVito, Sylvester Stallone en Dolph Lundgren.

Ook collega's van Arnolds nieuwe Netflix-show FUBAR waren aanwezig, en dat leverde leuke meet and greets op. Zo post Sylvester Stallone een foto van hem en Arnold op Instagram. Beiden dragen een cowboy-outfit met elk een sigaar in de hand. Nog steeds zo sterk als een stier, schrijft Sylvester.



Flinke donatie
Arnold is de beroerdste niet, want voor de veiling doneerde hij ook persoonlijke spullen als kleding en een tochtje in zijn legervoertuig, een heuse tank. Het event leverde een donatie op van 5,2 miljoen volgens het artikel hier van Marca. Niet verkeerd!

Dolph Lundgren loopt nog op krukken na een hersteloperatie. Maar hij geniet van het event, zoals te zien is in zijn Instagram-bericht hieronder. Een mooi bedrag van meer dan 4 miljoen, meldt hij.



NieuwsFilm

meest populair