Zien we deze 'Kick-Ass'-actrice binnenkort als grote schurk in het MCU?

Zien we deze 'Kick-Ass'-actrice binnenkort als grote schurk in het MCU?

Zo'n rol zou je niet gelijk van deze doorgaans zachtaardige actrice verwachten.

Een rol in een Marvel-film kan voor veel acteurs de volgende grote stap in hun carrière betekenen. Het is daarom ook interessant om de MCU-geruchtenmolen te volgen. Wie oh wie worden de volgende Marvel gezichten.

Actrice Chloë Grace Moretz heeft zich hier nu ook over uit gesproken. Het lijkt wel alsof elke acteur die nog niet aan Marvel is verbonden hier dagelijks mee geconfronteerd worden. Zij staat in ieder geval open voor het idee.

Schurk
Maar dan niet als een personage wat men wellicht van haar verwacht. Ze geeft aan: "Ik heb altijd al een schurkenrol willen spelen, maar mensen zien mij denk ik meer als superheld. Ik zou het echter leuk vinden om in het MCU te spelen in welke vorm dan ook."

Van Kick-Ass naar The Avengers, het lijkt alsof het in de sterren geschreven staat. Tot nu toe lijkt er nog niet een definitieve rol voor Moretz weggelegd, dus daarom zullen we waarschijnlijk nog even moeten wachten.

Nieuw project
In de tussentijd kun je uitkijken naar de serie The Peripheral waar Moretz vanaf 21 oktober op te zien zal zijn. De serie is te bekijken via Amazon Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair