Afsluitende episode 'She-Hulk' hint naar clash waar we al 14 jaar op wachten

Afsluitende episode 'She-Hulk' hint naar clash waar we al 14 jaar op wachten

Laat het alsjeblieft waar zijn...

Marvel Studios heeft een nieuwe promo uitgebracht voor de seizoensfinale van She-Hulk: Attorney at Law die aanstaande donderdag verschijnt. En deze toont een werkelijk epische rematch.

Want sowieso is er een hoeveelheid verhaal over Jennifer Walters (Tatiana Maslany) die er nog ingepropt moet worden. Wie zitten er achter de Intelligencia of HulkKing? Waarom richten ze zich op Walters?

Het feit dat haar unieke bloed meer Hulks kan creëren, verklaart waarschijnlijk enigszins het 'waarom' en er zijn al meerdere suggesties geweest dat Red Hulk in de 9e aflevering zou kunnen verschijnen.

Allemaal leuk, maar dit willen de fans echt
Hoewel de promo (hier te bekijken) grotendeels uit bekende beelden bestaat, zijn er ook een aantal zeer opwindende nieuwe shots te vinden.

In de grootste flits zien we The Hulk van Mark Ruffalo terugkeren naar de aarde voor een 'smashing' gevecht met The Abomination van Tim Roth.

Een tweede confrontatie waar fans sinds The Incredible Hulk uit 2008 al naar snakken, destijds nog met Edward Norton als Bruce Banner.

Of dit een bevestiging is dat Roth's Emil Blonsky vanaf het begin in het geheim de gebeurtenissen heeft gemanipuleerd, valt nog te bezien. Ook vooral omdat het mogelijk blijft dat The Leader degene is die echt aan de touwtjes blijkt te trekken.

NieuwsFilm

meest populair