Nieuwe Marvel-held onthuld op concept-art 'Thor: Love and Thunder'

Nieuwe Marvel-held onthuld op concept-art 'Thor: Love and Thunder'

Brett Goldstein speelt Hercules in het Marvel Cinematic Universe.

Marvel heeft nieuw beeldmateriaal gedeeld van Hercules, het personage dat werd geïntroduceerd in de bonusscène van Thor: Love and Thunder na de aftiteling. Hierdoor hebben we eindelijk een gedetailleerd beeld van het kostuum dat hij draagt in de film.

Bekijk de afbeelding
Andy Park, die al heel wat jaren de concepttekeningen voor Marvel-films en -series maakt, heeft zijn ontwerp voor Hercules gedeeld op social media. "Het was onwerkelijk om Hercules te mogen ontwerpen", schrijft Park bij de afbeelding.

Hercules wordt gespeeld door acteur Brett Goldstein, die je misschien wel kent van de Apple TV+-serie Ted Lasso. Hij kreeg pas twee weken voor de opnames van de scène te horen dat hij de rol te pakken had.

Jachtseizoen geopend
Hercules zal in de toekomst een belangrijke rol spelen in het Marvel Cinematic Universe. Aan het einde van Thor: Love and Thunder is namelijk te zien dat de Griekse god Zeus, gespeeld door Russell Crowe, hem achter Thor (Chris Hemsworth) aanstuurt.

Mogelijk volgt een confrontatie tussen Hercules en de dondergod dan ook in de vijfde Thor-film die er ongetwijfeld gaat komen.



NieuwsFilm

meest populair