Ariana Grande speelt een heks in de nieuwe film 'Wicked'

Ariana Grande speelt een heks in de nieuwe film 'Wicked'

Wicked The Musical word verfilmd

Ariana Grande (Don't look up) keert na een aantal jaar weer terug op televisie in de nieuwe film Wicked. Wicked is gebaseerd op Wicked: The Musical. Samen met Cynthia Erivo (Pinocchio) is ze in 2024 in de films te zien.

Wicked speelt zich voor The Wizard of Oz af en vertelt het verhaal van twee vriendinnen die door hun verschillende karakters rivalen worden en verliefd worden op dezelfde persoon.

Opnames zijn begonnen
De twee heksen zijn Elphaba, The wicked Witch of the West, en Galinda, The Good Witch. Grande neemt de rol van Galinda op zich en dit geeft Cynthia Erivo de rol van The Wicked Witch of the West.

De actrices hebben elkaar een boeket gegeven met een kaartje dat ze niet kunnen wachten om samen aan de slag te gaan. Dit hebben ze hun fans laten weten via foto's op Instagram. Ook heeft Grande foto's geplaatst terwijl ze achter de schermen bezig zijn met de opnames van de film.

Wicked: The Musical is één van de meest succesvolle musicals en voor de 15e verjaardag van de musical heeft Ariana Grande een optreden gegeven en zong ze het liedje Wicked.

Wicked wordt niet 1 maar 2 films
De producent Jon Chu, van In The Heights en Crazy Rich Asians, gaat ook Wicked regisseren. De film wordt over twee delen verdeeld en het eerste deel verschijnt op 25 december 2024 en het tweede deel verschijnt op 25 december 2025.

NieuwsFilm

meest populair