5 actrices die ideaal zijn om Spider-Gwen te spelen in de Marvel-films

5 actrices die ideaal zijn om Spider-Gwen te spelen in de Marvel-films

Van Anya Taylor-Joy tot Millie Bobbie-Brown.

Marvel maakt natuurlijk elk jaar weer de nodige films en series, dus het zal waarschijnlijk niet zo heel lang meer duren voordat Spider-Gwen het team komt versterken. Maar welke actrice zal deze rol gaan spelen? Hier zijn vijf namen die de ronde doen.

Recentelijk liet Spider-Man-acteur Jacob Batalon (Ned) zich uit over een mogelijke vierde film. De nodige fans hopen dat dit ervan komt en dat het bekende personage Gwen Stacy ook haar opwachting maakt. In bepaalde comics heeft zij ook soortgelijke krachten als Spider-Man en wordt zij Spider-Gwen. Deze actrices lijken perfect te zijn voor de rol.

1: Anya Taylor-Joy
Hoewel Anya Taylor-Joy pas 26 jaar oud is, is ze al een van de bekendste gezichten in Hollywood en we weten allemaal dat Marvel graag voor grote namen gaat. De actrice scoort de ene na de andere grote rol in Hollywood. Ook kan ze zowat alle genres aan, of het nu gaat om horror (Split), actie (de aankomende Mad Max-spin off Furiosa) of zelfs een serie (The Queen's Gambit), Taylor-Joy kan het allemaal.



2: Milly Alock
Begin dit jaar was Alock misschien nog niet zo heel bekend, maar sinds de nieuwe Game of Thrones-serie, House of the Dragon, is ze super populair. Hierin speelt ze overtuigend de jonge Rhaenrya Targaryen en weet ze elke aflevering weer hoge ogen te gooien. Ook is deze rol een perfecte 'opwarming' voor de rol van Gwen Stacy. Daarbovenop lijkt de actrice ook nog eens op de Spider-Gwen van de comics.



3: Joey King
King brak al op een hele jonge leeftijd door. Zo was ze bijvoorbeeld te zien in The Dark Knight Rises, maar de laatste jaren gaat ze voornamelijk voor actiefilms. Ze dook op in Bullet Train en speelt ze de hoofdrol in The Princess waarin ze ook wel weet hoe ze moet knokken. Ondanks het feit dat zij pas 23 is, heeft ze al genoeg ervaring om de schoenen van Spider-Gwen te vullen.



4: Camila Mendes
Marvel heeft al meerdere keren personages van huidskleur veranderd (MJ in de Spider-Man-trilogie en meerdere Eternals superhelden) dus dat zouden de opnieuw kunnen doen om voor Riverdale-ster Camila Mendes te gaan. Ze toonde al eerder aan dat ze overtuigend een 'high school student' kan spelen in Do Revenge, maar ze wordt eveneens geprezen voor haar mix tussen stoere en grappige personages, iets wat Marvel ook graag doet.



5: Millie Bobby-Brown
De jongste maar zeker niet minste actrice van dit lijstje. Millie Bobby-Brown werd op jonge leeftijd al wereldberoemd dankzij de uiterst populaire Stranger Things-serie en ze werd al eerder gelinkt aan Marvel. De actrice werd momenteel ook met het bekende MCU-regisseur duo, namelijk de Russo broertjes, die haar eveneens zouden kunnen helpen een superheldin te worden. Ook zij is, hoewel ze pas 18 is, al een grote naam en kruist dus eveneens perfect dit belangrijke Marvel hokje aan.



NieuwsFilm

meest populair