Olivia Wilde heeft perfecte reactie op internettrollen

Olivia Wilde heeft perfecte reactie op internettrollen

Het internet heeft altijd wel een mening en dat zie je in deze kwestie ook duidelijk terug.

Het is inmiddels wel bekend dat wanneer je een wereldberoemde acteur bent, je in veel gevallen ook te maken krijgt met online haat. Dit is Olivia Wilde ook overkomen. Zij liet de internettrollen echter niet zomaar over haar heen lopen.

Sinds een tijdje date de 38-jarige Wilde met de 28-jarige zanger/acteur Harry Styles. En laten we zeggen dat het internet daar niet een mondje dicht over hield.

Haat
Wilde kreeg hier veel negatieve reacties over het leeftijdsverschil met Styles en hun relatie werd veelal als ongepast bestempeld. Het viel haar op dat deze haat ook veel van vrouwen kwam. Zij reageerde hier gepast op.

"Het is interessant wanneer die leeftijd haat van vrouwen komt. ik ben dan zo van: 'Ben jij van plan om niet ouder te worden? Of als je ouder bent heb je dan het gevoel dat je niet dezelfde kansen verdient in het leven?'"

Partners
Als het stel zelf maar blij is. Op professioneel gebied matchen de twee ook goed, met Wilde betrokken als regisseur bij Don't Worry Darling. Hierin speelt haar partner een van de hoofdrollen.

NieuwsFilm

meest populair