Camila Cabello deelt spectaculaire - en echte - UFO opname met de hele wereld

Camila Cabello deelt spectaculaire - en echte - UFO opname met de hele wereld

Ze ziet ze vliegen

Camila Cabello ziet ze vliegen, vertelt de 25-jarige op humoristische wijze aan Jimmy Fallon. De zangeres van 'Havana' en actrice van Cinderella was bij de show voor haar werk als jurylid van The Voice.

Op Jimmy's verzoek deelt zij privé-beelden van een spectaculaire UFO opname met de hele wereld. Camila en haar ouders maakten een bergwandeling ergens in Zuid-Amerika toen zij per ongeluk vreemde objecten filmden. Camila vertelt met plezier over haar UFO-opname. Op de video staan haar ouders, terwijl zwarte vlekken door het beeld vliegen.

Vreemde activiteiten
"Die plek staat bekend om vreemde activiteiten in de zin van UFO's. Ik ben geen type die gelooft in spoken of zoiets. Maar ik ben wel gek op de natuur."

"Mijn ouders vinden documentaires over buitenaardse wezens wel interessant. Mijn vader ontdekte ook de beelden in de video. Je ziet drie objecten heel snel bewegen."

"Ik heb nog getwijfeld om de UFO-opname met de hele wereld te delen. Ik zou niet willen dat buitenaardse wezens denken dat ik hen gebruik. Maar ik denk dat ze mij voldoende vertrouwen om hen vast te laten leggen."

De show is een veilige plek en zij kijken vast niet naar deze show, lachen zij. Het plezier straalt van beiden af. Ze complimenteert Jimmy overigens op hilarische wijze met zijn baardgroei. Het sprankelende interview bij The Jimmy Fallon Show staat op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair