Knappe Franse acteur werd speciaal gecast in romcom vanwege 'zoete verleiding'

Knappe Franse acteur werd speciaal gecast in romcom vanwege 'zoete verleiding'

'Laat ik mij toch maar opfrissen'

Lucas Bravo rolde per ongeluk in de filmindustrie, toen hij jaren geleden zijn studie rechten even pauzeerde. De 34-jarige Fransman speelt de piloot die George Clooney en Julia Roberts naar het eiland vliegt in de nieuwe romcom Ticket to paradise.

De film werd onder strikte pandemie-regels in Australië opgenomen. Met zijn nuchtere humor vertelt de acteur dat zij allemaal na hun komst in Australië onder strenge begeleiding naar het quarantaine-hotel zijn gebracht.

"In die twee weken mocht ik niet van mijn hotelkamer af en voelde ik mij Gollem worden, verwaarloosd en vervreemd van mensen. Daarna kreeg ik een briefje dat mijn eerste scène meteen een kissing scene zou zijn met Julia. Ik dacht, laat ik mij toch maar opfrissen dan."

Zoenscène
Lucas werd speciaal gecast vanwege zijn Franse accent. Hij speelt die 'zoete verleiding'. De zoenscène vindt plaats in het vliegtuig. De twee geven elkaar keer op keer kleine kusjes en lispelen Franse woordjes. Hoe vaak die scène werd herhaald, laat Lucas wijselijk in het midden, maar zegt droog: "Zolang als het nodig was om het personage goed te hebben. Julia vroeg steeds om meer. Zij is een professional, weet je."

De samenwerking met grapjas George Clooney liet Lucas Bravo besluiten om de eerste te zijn die het grapje maakt. Dus besloot hij een klassiek Batman-kostuum voor George Clooney neer te leggen in plaats van de kleren voor de film. George was in een ver verleden eens Batman.

Die grap was geslaagd. Uiteindelijk was Lucas degene die het kostuum aantrok om op de foto te gaan met George. En vroeg Lucas zich eigenlijk af wie nou eigenlijk met wie een grapje uithaalde. Het originele kostuum met geel, blauw en grijs is nu immers maf.

Het interview met foto bij The Jimmy Kimmel Show staat hieronder en op YouTube



NieuwsFilm

meest populair