Ster van 'Friends' geeft groots terug via populair tv-programma

Ster van 'Friends' geeft groots terug via populair tv-programma

Aan de slag voor een dierbaar iemand

Als je haar lange lijst aan films ziet, heeft Lisa Kudrow niet stil gezeten na Friends. Zo was zij te zien in de goed ontvangen Booksmart en nu in Better Nate than ever.

Daarnaast presenteert Lisa ook shows en verschijnt zij in afleveringen van anderen. Laatst was zij te zien in Celebrity IOU!, een klusprogramma van HGTV met de klussers Drew en Jonathan Scott. Het was namelijk tijd om groots terug te geven - en wel aan een nicht van haar.

Aan de slag
Celebrity IOU! gaat in elke aflevering met een ster aan de slag om een dierbaar iemand te helpen. De resultaten zijn waanzinnig. Het nichtje van Lisa heeft moeilijke jaren achter de rug en vangt dieren in nood op. Het was dus hoog tijd om haar huis op te knappen.

Zo helpt Lisa een muur afbreken, ruimt zij puin op en staat zij klaar waar nodig. Het gaat met de droge en scherpe humor, die Lisa zo eigen is. En eigenlijk vertelt zij, dat zij er altijd zal zijn voor haar 'soul sister'.

"Thea is mijn nicht, maar voelt aan als een zielemaatje. Ze vraagt nooit om hulp. Maar ik weet dat zij een diervriendelijke plek nodig heeft. Dit is het allerbeste wat ik voor haar kan doen."

Het artikel bij Eonline staat hier met foto's van de renovatie. Een indruk van Celebrity IOU! - zonder Lisa Kudrow, want die videobeelden staan nog niet online, maar met Brad Pitt - staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair