Foto's: Het geheim achter de looks van topmodel Helena Christensen

Foto's: Het geheim achter de looks van topmodel Helena Christensen

Zij schittert in ontwapenend mooie lingerie

Topmodel Helena Christensen gaat al jaren mee in de showbizz. Zo af en toe verschijnt zij in een documentaire als Unzipped en Mystify of pakt zij een rolletje op.

De 53-jarige Deense schoonheid lijkt niet aan tijd gebonden, want op het moment schittert zij in waanzinnige lingerie op haar Instagram. Zo heeft zij een zwarte, doorzichtige body aan van Coco de Mer, een vrouwenlijn uitgebracht door vrouwen. Op een andere foto poseert zij als superheld in een vier-delige lingerieset met zwarte kousen en een doorschijnende beha. Het is ontwapenend bloot, mooi en ongelooflijk sexy

Reclamecampagne
In een andere reclamecampagne voor Marcell Von Berlin toont zij kleurrijke pakken met haar 22-jarige zoon Mingus. Met de op elkaar afgestemde kleding in helderblauwe en oranje tinten is de gelijkenis tussen moeder en zoon treffend. En is het overduidelijk dat Mingus haar goede looks en ontspannen wijze van poseren geërfd heeft.

"Het is altijd leuk samen met mijn zoon. We voelen elkaar goed aan en hebben veel plezier samen. We maken de hele dag door grapjes. Hij vindt het leuk om af en toe model te staan. Maar maakt liever muziek en film."

Haar gezonde leefstijl
Helena straalt zelfvertrouwen uit en dat is helemaal terecht. Ze ziet er net zo - of misschien zelfs beter - uit dan 20 jaar geleden. Ze is altijd voorstander geweest van het benadrukken van de vrouwelijke lijnen. Dat fitte en jeugdige uiterlijk komt door een gezonde leefstijl, vertelt zij.

Zo zorgt zij ervoor dat zij voldoende slaapt. Daarnaast denkt zij aan yoga en mediteren, Maar rust vinden krijgt zij ook met schoonmaken of muziek maken. Soms husselt zij haar training door elkaar en pakt zij nieuwe workouts, zoals paaldansen, waardoor in vorm blijven leuk blijft.

Qua eten kan zij niet zonder brood en pasta. Ze zegt heel eerlijk dat zij van alles eet en veel eet, maar daar traint zij ook voor. Het is voor iedereen anders. Het artikel over haar gezonde leefstijl staat hier bij Eat This. Op Instagram staan verschillende foto's, zoals deze hieronder.



NieuwsFilm

meest populair