Bekijk hier de eerste posters van 'Creed III'

Bekijk hier de eerste posters van 'Creed III'

Michael B. Jordan neemt het op tegen Jonathan Majors..

Michael B. Jordan heeft vandaag de eerste posters van zijn film Creed III op zijn socials gezet. Op de posters zien we natuurlijk Adonis Creed en zijn nieuwe tegenstander Anderson Dame, gespeeld door Marvel-ster Jonathan Majors.

Jordan keert samen met Tessa Thompson en Phylisia Rashad terug voor het negende deel in de Rocky-franchise en neemt deze keer ook de regie op zich. Een nieuw gezicht is Jonathan Majors als Anderson Dame, de nieuwe opponent van Adonis. Iemand die niet terugkeert is Sylvester Stallone als Rocky Balboa. Wel heeft Stallone nog een rol achter de schermen, namelijk als producent van de film.

Jordan als regisseur
Jordan had het volgende te zeggen over zijn debuut als regisseur: "Regisseren is altijd een streven geweest", legde hij destijds uit, "maar de timing moest goed zijn. Creed III is dat moment - een tijd in mijn leven waarin ik zekerder ben geworden van wie ik ben, keuzevrijheid heb in mijn eigen verhaal, persoonlijk volwassen word, professioneel groei en leer van de grootheden zoals Ryan Coogler, meest recent Denzel Washington en andere topregisseurs die ik respecteer. Dat alles dekt de tafel voor dit moment."

Nieuwe tegenstander
Jonathan Majors speelt dus de nieuwe tegenstander van Adonis Creed, maar meer dan de naam van zijn personage weten we nog niet. Fans speculeren dat het misschien de zoon van Clubber Lang kan zijn, maar daar zit niks concreets achter. De acteur heeft ruim een jaar getraind voor de rol en had dit te zeggen over de opnames van de film: "I got punched in the face about 100 times, but it's all OK!"

Alle vragen worden op 2 maart 2023 beantwoord, dan is Creed III te zien in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair