The Rock vertelt waarom hij als vader smelt bij foute grapjes

The Rock vertelt waarom hij als vader smelt bij foute grapjes

'Ik ben een idioot'

Dwayne Johnson is overal te vinden voor de promotie van zijn nieuwste en langverwachte film Black Adam. Het leuke is, dat zijn interviews niet altijd over de filmopnamen gaan. Zo vroegen Kelly en Ryan hem naar zijn dochters.

Dwayne Johnson plaatst namelijk regelmatig berichten op zijn Instagram, waarbij zijn dochters grapjes met hem uithalen. Waarom ondergaat hij toch steeds die pranks?

Idioot
Dwayne glundert en legt uit bij de filmpjes: "Hun meest favoriete spel is: doe je ogen eens dicht papa? Zo kan het gebeuren dat zij in de ochtend als wekker spelen met een waterballon die ze laten knappen. Of ik krijg scheerschuim in mijn gezicht. Of ik word wakker met een snor en baard opgetekend."

"Ik ben een idioot, dat ik dit steeds goed vind. Maar het is ook, omdat mijn oudste dochter al 20 jaar is. We zijn samen opgegroeid, al was ik bijna 30 toen ik haar kreeg. Maar bij haar was ik altijd aan het werk en onderweg. Ik moest het leven nog uitvinden, zeg maar."

"Ik nam mijzelf voor, dat als ik later opnieuw kinderen zou krijgen, dat ik mijn best zou doen om er meer te zijn voor hen. Ik wilde stabiliteit voor hen. Ze zijn nu 6 en 4 jaar oud. En ze mogen van alles met mij uithalen. Leuk juist. Gezellig."

Een compilatie van de foute grapjes van zijn dochtertjes staat bij Kelly and Ryan op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair