Katja Schuurman onthult foto's van haar nieuwste reclamecampagne

Katja Schuurman onthult foto's van haar nieuwste reclamecampagne

De geliefde BN'er maakt reclame voor 'haar' nieuwe schoenen.

Katja Schuurman zit niet stil. De BN'er maakt op dit moment de nodige films, zoals Oei, ik groei en Casa Coco, maar ook buiten de filmwereld om blijft ze druk bezig. Nu werkt ze weer samen met het bekende schoenenmerk Floris van Bommel, waarvoor zij niet alleen reclame maakt maar ook zelf modellen mocht maken.

Dit was blijkbaar een succes, want samen met van Bommel heeft Schuurman meerder schoenen 'gemaakt' die binnenkort te koop zijn. De 47-jarige Schuurman deelde enkele kiekjes op haar Instagram-pagina om de nieuwe van Bommel schoenen goed te promoten.



Trots
Duidelijk is dat Schuurman erg trots is. Zo staat er o.a.: "Ik ben echt heel gelukkig dat Floris en ik samenwerken; zo leuk om mooie dingen te bedenken en dat ze er dan ineens echt zijn! Met Floris & Katja op het label! Vind ik oprecht telkens weer magisch".

Niet alleen zijn de nieuwe modellen te zien, ook pronkt Schuurman zelf op meerdere foto's met de nieuwe laarzen en schoenen. Enkele dagen geleden deelde de actrice nog het laatste kiekje van de film Casa Coco met haar bijna 500.000 volgers. Mocht je deze gemist hebben klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair