Fans zijn keihard met petitie: Maak 'Halloween Ends' helemaal opnieuw!

Fans zijn keihard met petitie: Maak 'Halloween Ends' helemaal opnieuw!

En geef ons wat we willen...

WAARSCHUWING: Hieronder volgen grote spoilers voor Halloween Ends!

Ja hoor, er is online weer een serieus(?) bedoelde petitie opgedoken en zoals vaker het geval, schatten we de slagingskans dat deze ook daadwerkelijk iets of iemand gaat bereiken zeer minimaal in.

Steeds meer druppelen overal meerdere reacties binnen over het matige Halloween Ends, het slotstuk van de recente Halloween-trilogie.

Diverse fans zijn diep teleurgesteld over het eindresultaat. Michael Myers wordt dit keer neergezet als een oud, zielig, zwak mannetje die uiteindelijk erg makkelijk verslagen wordt na al zijn herrijzenissen uit het verleden en komt bijna niet in het verhaal voor tot de laatste 10 minuten.

Want dat is toch wel de grootste klacht. De psychopatische moordenaar die aan het eind van Halloween Kills werd aangekondigd als een onstuitbaar kwaad, zit hier grotendeels op de reservebank.

In plaats daarvan staat het nieuwe personage Corey Cunningham (Rohan Campbell) centraal, waarbij 75% van het verhaal diens romance met Laurie Strode's kleindochter Allyson (Andi Matichak) onderzoekt.

Getraumatiseerd door een eigen tragedie tijdens 'Halloween'-nacht drie jaar geleden, wordt Corey in wezen de "nieuwe" Michael die het masker van de boeman steelt en de meerderheid van de moorden zelf uitvoert.

Remake
Gedreven door saamhorigheid zijn fans nu een petitie gestart waarin ze Universal Pictures en Blumhouse Productions oproepen de film in zijn geheel opnieuw op te nemen met Michael Myers terug in de hoofdrol.

Wederom lijkt de kans van slagen dus verschrikkelijk klein, maar mocht je de petitie willen steunen, kan dat door hier te klikken en te tekenen.

NieuwsFilm

meest populair