Marvel-kopstuk James Gunn blijft van twee walletjes eten

Marvel-kopstuk James Gunn blijft van twee walletjes eten

Gunn gaat zijn samenwerking met DC voortzetten..

James Gunn -het meesterbrein achter Marvel's Guardians of the Galaxy films en DC's The Suicide Squad- is bezig met een nieuwe, geheime film voor DC. De film staat los van zijn vorige werk bij DC en gaat zich dus focussen op een gloednieuw team of held.

Gunn gaat samen met producent Peter Safran (Shazam!, Aquaman) aan de slag met de nieuwe mysterieuze film, met potentie voor meer projecten. Gunn is een doorgewinterde fan van de stripboeken en kiest vaak minder bekende personages om in zijn projecten te doen. Kijk maar naar Peacemaker (John Cena), die hij introduceerde in The Suicide Squad en vervolgens zijn eigen serie gaf op HBO-max.

Van deze serie kunnen we binnenkort een tweede seizoen verwachten. Productie van het nieuwe seizoen gaat in de komende maanden van start. Gunn gaat elke aflevering van seizoen twee zelf schrijven en regisseren. Daarna gaat hij vermoedelijk beginnen met dit nieuwe project.

Het einde van de Guardians?
Het lijkt er nu ook op dat Gunn voorlopig klaar is als regisseur bij Marvel Studios. Zo heeft hij meerdere keren over de derde Guardians film gezegd dat het ook gelijk zijn laatste is. Het einde van de films betekent echter niet het einde van de personages. Zo vertelde Gunn afgelopen zomer tijdens San Diego Comic Con het volgende: "Sommige verhalen hebben een eind, dat betekent niet dat iedereen doodgaat."

Het eerstvolgende project van Gunn is The Guardians of the Galaxy Holiday Special, die in december van dit jaar te zien is op Disney+. Guardians of the Galaxy Vol. 3 is vanaf 5 mei te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair