Bijzonder onduidelijke 'Fantastic Beasts 4'-update van Eddie Redmayne

Bijzonder onduidelijke 'Fantastic Beasts 4'-update van Eddie Redmayne

Hij praat wel, maar zegt inhoudelijk niks...

Acteur Eddie Redmayne, die magizoöloog Newt Scamander speelt in de Harry Potter-spinoffs Fantastic Beasts, heeft een (soort van) update gegeven over het wankelende vierde deel in de franchise.

Het begon in 2016 met het kritische en commerciële succes Where to Find Them. Met het vervolg The Crimes of Grindelwald (2018) werd de achteruitgang ingezet en dit jaar ging The Secrets of Dumbledore aan de haal met de twijfelachtige eer de slechtste inzending tot nu toe te zijn.

Tijdens een recent interview met IndieWire ter promotie van zijn nieuwste titel The Good Nurse, had Redmayne het volgende te zeggen:

"Ik heb nog niets gehoord. Het is meer een vraag voor J.K. Rowling en David Yates en Warner Bros. Ik weet het niet, vrees ik. Ik kan er weinig aan toevoegen. Maar ik speel graag Newt, want het is een lieve man".

Kappen of ermee doorgaan
Bovenstaande opmerkingen van hem zijn slechts een klein deel van een inmiddels lange rij slechte berichten over de omstreden franchise.

Aanvankelijk gepland als een ambitieuze serie van vijf films, is het misschien beter om het bij de huidige trilogie te laten en te gaan focussen op andere projecten om de Wizarding World toch levendig te houden.

NieuwsFilm

meest populair