Dood Robin Williams achtervolgt Jessica Chastain nog altijd

Dood Robin Williams achtervolgt Jessica Chastain nog altijd

En waarom zij juist blij is met anderen die naar haar toe komen

Weinig mensen weten dat de studie van Jessica Chastain betaald werd door een fonds die Robin Williams ooit heeft opgezet. De actrice uit The Good Nurse is een superster, maar dat komt door de reeds overleden Robin.

De nu 45-jarige actrice was destijds de eerste die ging studeren in haar familie. En er was echt geen geld om haar opleiding te betalen. Gelukkig was die beurs van Robin er, anders had zij nooit aan haar acteercarrière kunnen starten.

Ongelooflijk spijt
Ze heeft ongelooflijk spijt, dat zij Robin Williams nooit persoonlijk heeft kunnen bedanken. Zijn dood kwam misschien wel te vroeg. Zeker omdat zij wel een keer een kans kreeg, maar die niet durfde te pakken.

"Wat een geweldig mens was hij! Die beurs was enorm belangrijk voor mij. Ik schreef hem elk jaar een bedankbriefje. Maar ik had hem graag persoonlijk willen bedanken. Helaas kwam het er nooit van."

"Een keer kruisten onze wegen elkaar wel. Ik had een werkbespreking in een café in Los Angeles, toen hij daar binnenkwam. Ik wilde me niet naar hem toe haastten en dacht dat het beter was dat hij eerst van een maaltijd kon genieten. Ik dacht, ik wacht wel. Maar plotseling stond hij halverwege de maaltijd op en haastte zich weg. Mijn reactie was achter hem aan te rennen, maar ik besloot dat ik dat niet kon maken."

"Daarna heb ik hem nooit meer in het echt gezien en dat spijt mij zo. Het was wel een mooie les voor mij, want wat ik wel ben gaan doen, is mensen die naar mij toe komen altijd te bedanken voor hun komst. Doordat ik het zo jammer vind, dat ik die ene kans niet gegrepen heb. Het kan voor een ander zo belangrijk zijn om je even te spreken."

Het interview in The Kelly Clarkson Show staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair