Sydney Sweeney opnieuw adembenemend uitdagend en speels

Sydney Sweeney opnieuw adembenemend uitdagend en speels

Zij verrast keer op keer

De 25-jarige Sydney Sweeney verrast keer op keer. Opnieuw staat deze It girl in Hollywood adembenemend uitdagend in het Elle Magazine.

De actrice uit de series Euphoria en White Lotus heeft twee Emmy nominaties mogen ontvangen voor haar verknipte rollen. Eerdaags zal zij ook verschijnen in de Marvel-film Madame's Web.Sydney oogt zwoel en speels op de Instagram-foto van ELLE Magazine hieronder.Hard gewerkt
Dit drukke leven in de filmindustrie staat in contrast met wat zij graag in haar vrije tijd doet: klussen aan vintage auto's, bergwandelingen maken en bakken in de keuken. Ze werkt al meer dan 13 jaar voor de camera, maar heeft verschrikkelijke plankenkoorts als zij op het podium moet verschijnen.

Van alle Gen Z-acteurs in Hollywood is zij een van de opvallendste en dat komt niet zomaar, zegt zij: "Ik weet dat ik het goed doe, als mijn leven druk is. Ik heb ook hard gewerkt voor deze droomcarrière. Ik verwachtte niet genomineerd te worden, en moest erg hard huilen voor die erkenning na al die jaren werk."

"Ik vind het heerlijk om naar maffe plekken te duiken voor mijn karakters. Het mag van mij nog gekker. Al is het raar dat mensen denken dat ik in het echt ook zo ben. Ik houd altijd de ontwikkeling van mijn karakter in de gaten en zeg nee op wat niet past. Ik vind het dan ook belangrijk dat elke filmset een intimiteit coördinator heeft. Dat geeft een goed support."

Het artikel in Elle staat hier. Het Instagram-bericht bij Sydney staat hieronder.NieuwsFilm

meest populair