Flapuit Zoë Kravitz over social media en haar nieuwe film 'Pussy Island'

Flapuit Zoë Kravitz over social media en haar nieuwe film 'Pussy Island'

Soms is actrice zijn niet genoeg

Soms is actrice zijn niet genoeg. Zoë Kravitz heeft haar eerste film geregisseerd, Pussy Island. De actrice uit The Batman heeft het scenario ook zelf geschreven. Na de filmopnames is zij nu gestart met de film te editen.

"Het is net een wedergeboorte. Je schrijft de film, je maakt de film en dan zet je de film opnieuw in elkaar."

Logisch gevolg
Het verhaal is verschillende keren veranderd, waardoor zij het niet goed uit handen wist te geven. Zelf regisseren was een logisch gevolg.

"Als je al zolang aan iets werkt, zit het in je hoofd. Een ander begrijpt je minder goed. Je kunt het dan beter zelf realiseren."

Social media
Over social media heeft zij gemengde gevoelens. Juist omdat zij een flapuit kan zijn en berichten dan fout uit kunnen pakken.

"Social media is eigenlijk een groot experiment waar wij allemaal in zitten. Het heeft voor- en nadelen. Maar als acteur kun je teveel over jezelf vertellen, waardoor je niet meer verrast. Vroeger wisten wij niets over de acteurs die wij op het scherm zagen. Dat maakte een personage interessant. Een acteur kon daardoor ook verrassen. Dat is nu minder het geval."

Zoë draagt verschillende mooi aansluitende en doorzichtige kleding bij de fotoshoot voor het artikel in de ELLE hier. Haar Instagram-bericht staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair