Hoe zeker is nu het vervolg op 'Black Adam'?

Hoe zeker is nu het vervolg op 'Black Adam'?

Black Adam 2: Producers lekken snelle productietijdlijn voor vervolg

Na de bioscooprelease van Black Adam hebben producenten Hiram Garcia en Beau Flynn hun plannen voor de ontwikkeling van Black Adam 2 bevestigd.

In een gesprek met Comic Book verzekeren Garcia en Flynn fans vol vertrouwen dat het mogelijke vervolg onder leiding van Dwayne Johnson niet zo lang zal duren als de productie van de eerste film.

"Maak je geen zorgen," zei Flynn. "Deze zal snel zijn... We zullen de toverdoos openen, we zullen het script vrij snel klaar hebben."

"We hopen altijd dat de eerste domino de makkelijkste is," voegde Garcia eraan toe, "we zullen er snel mee aan de slag gaan, dat is zeker."

Garcia ging verder met het onthullen van hun mogelijke ideeën voor Black Adam 2, wat een grotere rol zou inhouden voor Henry Cavills Superman terwijl ze doorgaan met het plagen van de ultieme confrontatie tussen de Man of Steel en de antiheld.

Oog in oog met Superman
"Onze visie is dat we echt willen vaststellen dat Superman in dezelfde wereld bestaat als Black Adam", teasde Garcia. "Beide jongens bestaan ​​in hetzelfde universum en dat is belangrijk voor ons. Maar we wilden echt dat de wereld weet dat deze jongens elkaar zullen kruisen en hoe we het doen, we werken er nog steeds aan. Dat willen we niet weggeven. Maar ik zal zeggen dat het veel groter is dan wat mensen denken."

Black Adam bevat de introductie van Dwayne Johnson als de antiheld, wiens achtergrondverhaal voor het eerst werd geteased tijdens Shazam! Dit markeert het live-actiedebuut van het personage nadat het alleen in geanimeerde series en films zoals Young Justice verscheen.

Johnson wordt vergezeld door Pierce Brosnan (Doctor Fate), Noah Centineo (Atom Smasher), Quintessa Swindell (Cyclone) en Aldis Hodge (Hawkman). Andere castleden zijn Sarah Shahi, Marwan Kenzari, James Cusati-Moyer, Bodhi Sabongui, Mo Amer en Uli Latukefu.

NieuwsFilm

meest populair