Vanavond 'Kick-Ass' kijken? Je ziet de film straks op RTL7!

Vanavond 'Kick-Ass' kijken? Je ziet de film straks op RTL7!

Deze stevige superheldenfilm zie je vanavond op televisie.

Vanavond komt de film Kick-Ass van regisseur Matthew Vaughn op televisie. De thriller heeft rollen voor onder meer Aaron Johnson, Christopher Mintz-Plasse, Chloë Grace Moretz, Nicolas Cage en Mark Strong.

Je kijkt Kick-Ass vanavond op RTL7 om 22.15 uur. Naar verwachting is de 117 minuten durende film om 01.15 uur afgelopen.


Alle andere films die vandaag op TV te zien zijn, vind je hier op de pagina Films op TV van FilmTotaal.

Waar gaat de film over? Kick-Ass gaat over de doorsnee tiener Dave Lizewski, een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals een echte superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naam: Kick-Ass.

Hij scoort een flitsend pak met masker en gevechtsstok en is zo klaar om de misdaad te bestrijden. Er is alleen één probleem: Kick-Ass heeft absoluut geen superkrachten.

Recensie: Kick-Ass (2010) door Kaj van Zoelen

Kick-Ass doet wat de titel belooft en is een grotendeels geslaagde parodie op superheldenfilms en tegelijk een leuke toevoeging aan het genre met een paar enerverende actiescènes, knipogen naar de stripboekoorsprong en bovenal één heel stoer personage. Haar verschijningen zijn gelukkig goed gedoseerd, want een hele film over Hit Girl zou waarschijnlijk een stuk minder goed werken.

Dat Kick-Ass zelf verbleekt bij de bijfiguren is dan ook niet zo erg. Aaron Johnson doet goed zijn best maar kan niet op tegen Chloe Moretz (ook al leuk in 500 Days Of Summer) en Nicolas Cage die de laatste tijd weer goed op dreef is met een stel maffe rollen (denk ook aan Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans).

Lees de complete FilmTotaal-recensie.



NieuwsFilm

meest populair