Dit zijn de belangrijkste personages in 'Black Panther 2'

Dit zijn de belangrijkste personages in 'Black Panther 2'

Er komt een nieuwe Black Panther.

Marvel Studios gaf al snel aan dat Black Panther een vervolgdeel krijgt en nu is Black Panther: Wakanda Forever er bijna. Vanaf 9 november draait de film in de bioscoop.

Chadwick Boseman, de hoofdrolspeler van Black Panther, overleed na een lang gevecht tegen kanker. Hij speelde de rol van koning T'Challa en Marvel heeft aangegeven dat zijn rol niet wordt vervangen.

De nieuwe Black Panther
Letitia Wright speelt de rol van prinses Shuri, het zusje van T'Challa. Omdat T'Challa niet terugkeert, wordt er gespeculeerd dat Shuri de nieuwe Black Panther wordt zoals in haar stripboek, maar dit is nog niet bevestigd door Marvel.

Naast Shuri komen ook onder meer Okoye (Danai Gurira), Nakia (Lupita Nyong'o), Ramonda (Angela Bassett) en M'Baku (Winston Duke) voor in het volgende deel. Okoye is de leider van Wakanda's volledig vrouwelijke special forces groep Dora Milaje en ze vocht samen met T'Challa.

Nakia was onderdeel van deze Dora Milaje, maar veranderde toen naar een War Dog: een spion avn Wakanda. Ramonda is de moeder van T'Challa en kwam niet veel voor in Black Panther, maar er wordt gezegd dat ze in deel twee meer schermtijd krijgt.

M'Baku was een tegenstander van T'Challa, maar al snel werd hij een belangrijke bondgenoot. Hopelijk in deel twee helpt hij Wakanda nog steeds.

Naast terugkerende acteurs komen er ook nieuwe gezichten in de film voor. Zo speelt Tenoch Huerta (Narcos: Mexico) de rol van Namor. Hieronder een reeks personageposters.


Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Ook Martin Freeman, Florence Kasumba en Michaela Coel komen voor in de film, maar hebben geen poster gekregen. Hieronder een eerdere trailer.



NieuwsFilm

meest populair