Cubaanse mooie te zien in 'Mission Impossible 7' en '8'

Cubaanse mooie te zien in 'Mission Impossible 7' en '8'

De actrice vindt haar doorbraak.

De opnames voor Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part 1 leken er al op te zitten, maar het werk aan de eerste film in een tweeluik gaat gewoon door. Nu heeft de film alweer een nieuwe naam.

Dit keer wordt duidelijk de Cubaanse actrice Mariela Garriga zich bij het team heeft gevoegd, dat geleid wordt door regisseur Christopher McQuarrie. Het nieuws van de casting werd ook door McQuarrie onthuld.

Garriga is bekend uit de film Bloodline uit 2018 en speelde bijfiguren in series als NCIS en Law & Order en lijkt met de rol in de Mission: Impossible-film haar doorbraak te hebben gevonden.

Dead Reckoning - Part 1 & 2
De actrice zal ook te zien zijn in Part 2. De cast bestaat naast franchiseleider Tom Cruise (Top Gun: Maverick) ook uit namen als Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Shea Whigham, Pom Klementieff, Esai Morales, Rob Delaney, Henry Czerny en Cary Elwes.

Op 14 juli 2023 verschijnt deel één in de bioscoop en op 28 juni 2024 debuteert deel twee Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part 2.



NieuwsFilm

meest populair