Nieuwe clip 'Black Panther: Wakanda Forever' toont intense vechtscène

Nieuwe clip 'Black Panther: Wakanda Forever' toont intense vechtscène

Een nieuwe Black Panther: Wakanda Forever clip toont Okoye die samen vecht met de Dora Milaje.

In een nieuwe clip uit Black Panther: Wakanda Forever zien we de Dora Milaje in actie. Onder leiding van Okoye gaan ze de strijd aan met soldaten.

De nieuwe film zal meer laten zien van de Dora Milaje, de vrouwelijke krijgersgroep die de heerser van Wakanda moet beschermen. Eerder werd onthuld dat dit ook de introductie van de Midnight Angels inhoudt, een speciale groep binnen de Dora Milaje.

Nieuwe beelden
Okoye en de Dora Milaje staan centraal in een nieuwe clip uit Black Panther: Wakanda Forever. De beelden tonen Okoye die samen met Ayo (Florence Kasumba) vecht, evenals een nieuw lid genaamd Aneka (Michaela Coel).


Plot
In Black Panther: Wakanda Forever vechten koningin Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye en de Dora Milaje om hun natie te beschermen tegen Namor in de nasleep van koning T'Challa's dood. Het is nog niet duidelijk waar de Midnight Angels in het verhaal passen.

Wakanda Forever wordt de laatste MCU-film van het jaar en zal ook meteen Phase 4 afsluiten.

Cast
Letitia Wright, Angela Bassett,Tenoch Huerta en Danai Gurira spelen de hoofdrollen in de langverwachte film. Black Panther: Wakanda Forever draait vanaf 9 november in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair