Kanye West aan de kant gezet na grove uitlatingen

Kanye West aan de kant gezet na grove uitlatingen

Ook zijn agent stopt de samenwerking

Kanye West maakt het voor zichzelf steeds moeilijker na zijn grove uitlatingen.

Niet alleen andere sterren moesten het ontgelden, ook verschillende groeperingen kregen verwijten en haat te verwerken van hem. Twitter en Instagram hebben Kanye West al van hun platformen geweerd.

Agent stopt samenwerking
Inmiddels zijn afspraken tussen hem en kledingontwerpers aangescherpt. Zo zijn delen van de samenwerking met Kanye West en zijn label Yeezy niet meer zichtbaar bij Balenciaga, niet bij Vogue en ook niet bij Gap.

Daarnaast stopt zijn agent CAA hun samenwerking met de bevestiging dat Kanye West niet langer een cliënt is van hen. Ook wordt de publicatie van een afgeronde documentaire over Kanye West tegengehouden door MRC Entertainment Studio. Zij zeggen dat zij niet langer zijn platform willen ondersteunen.

Geen duidelijke statement
Aan de andere kant schijnt het merk Adidas nog geen duidelijke statement ingenomen te hebben over de samenwerking met Kanye West. En verschijnt de zanger en rapper in verschillende shows om zijn ideeën verder te verkondigen.

Zijn ex Kim Kardashian veroordeelt wel min of meer zijn uitspraken op social media en neemt er afstand van. Het bericht van Eonline staat hier.

NieuwsFilm

meest populair