Emily Ratajkowski over haar onthullende jurkje dat volgens velen te bloot is

Emily Ratajkowski over haar onthullende jurkje dat volgens velen te bloot is

De actrice blikt erop terug.

Emily Ratajkowski komt wel vaker in het nieuws. Het wereldberoemde model kwam gisteren nog langs in een FilmTotaal-artikel, toen ze uitlegde waarom er zoveel 'pikante kiekjes' van haar op het internet staan. Nu heeft ze het weer over haar meest controversiële jurk.

In 2016, voor de Harper's Bazaar Icons Party, trok de destijds 26-jarige Ratajkwoski wel een hele spannende jurk aan, waar veel over werd gesproken. Ratajkowski, eveneens actrice en o.a. bekend van Gone Girl, laat zich er nu over uit.

Sexy
"Ik was een twintiger en had er geen idee van dat de jurk zó sexy was. Toen ik in de jurk op de rode loper verscheen, was er behoorlijk wat verbazing en drama". Zo werd haar jurk bijvoorbeeld door auteur Tim Gunn 'extreem vulgair' genoemd.

Hij zei toen nog: "Toen ik die jurk zag was ik echt in shock. Waarom draag je dan überhaupt iets? Je kan net zo goed niks dragen, want het laat toch al bijna alles zien!" Ratajkowski heeft er echter geen spijt van en bijt nu, vele jaren later, alsnog van zich af.

Reactie
Zo zegt Ratajkowski: "Ik vond zijn commentaar behoorlijk seksistisch. Er werd me gezegd dat ik uit was op aandacht, maar ik vind het grappig dat dat wordt gezegd. Iedereen die op de rode loper verschijnt is uit op aandacht. Daar zijn ze voor en dit hoort ook bij je werk als je een bekendheid bent".

Hoewel er dus best wel wat commentaar was, zou Ratajwkoski de jurk opnieuw dragen: "Ik vind de jurk, ondanks het feit dat er veel kritiek was, nog steeds mooi. Als ik terug kijk naar de foto's vind ik nog steeds dat ik er toen fantastisch uitzag". Bekijk foto's van de jurk hier.

NieuwsFilm

meest populair