Knappe dochter van Arnold Schwarzenegger gaat los op Insta

Knappe dochter van Arnold Schwarzenegger gaat los op Insta

De nieuwe social influencer?

Katherine Schwarzenegger is zoveel meer dan de dochter van Arnold Schwarzenegger en de vrouw van Chris Pratt. Ze is namelijk ook moeder van twee dochtertjes en een bekende auteur. Daarnaast pakt zij af en toe een reclame op en dat doet zij allemaal op haar Instagram.

Haar Instagram-profiel is dan ook een kleurig geheel van alles wat deze knappe vrouw bezighoudt. Hieronder staat een Instagram-bericht van een make-up lijn die zij graag gebruikt. Ze laat de stappen zien, die zij nodig vindt voor een gezellig avondje uit. Eigenlijk gaat zij helemaal los, maar het resultaat is dan ook schitterend.



Gezellige pyjama
In de volgende video prijst zij de matrassen aan van een beddengigant. Ze loopt over een matras in een gezellige pyjama. En maakt het bed op, want haar moeder, de bekende auteur Maria Shriver, leerde haar dat dat opmaakt voor succes.



Talent
Bakken doet Katherine ook graag. Als het recept gemakkelijk is dan wel. In het filmpje hieronder bakt zij onder begeleiding een mooie quiche. Ze zal in de toekomst vast een show presenteren, want het talent is overduidelijk aanwezig. Voor nu: een geweldig nieuwe social influencer.



NieuwsFilm

meest populair