Streamingdienst SkyShowtime komt met voordelige introductieprijs

Streamingdienst SkyShowtime komt met voordelige introductieprijs

Weet de nieuwkommer jou te overtuigen?

Recentelijk kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de nieuwe streamingdienst SkyShowtime. Hier staan namelijk behoorlijk veel goede films en series op en gezien de prijs is het al helemaal interessant!

De kosten van een standaard abonnement op SkyShowtime in Nederland vallen namelijk reuze mee: 6,99 euro per maand. Dat is vergelijkbaar met andere Europese landen waarin de videodienst al live is. Zo betalen abonnees in Finland eveneens 6,99 euro p/m en ook de kosten in Zweden (7,34 euro), Noorwegen (7,92 euro) en Denemarken (9,27 euro) liggen daar allemaal dicht bij elkaar in de buurt. Maar dat is echter nog niet alles.

Deal
In Scandinavië is er namelijk ook een een levenslange kortingsactie van 50% georganiseerd door de streamingdienst voor de 'snelle beslissers', net zoals HBO Max dit al eerder deed. Een woordvoerder van de streamingdienst liet nu weten dat we in Nederland een soortgelijke 'competitieve' verassing kunnen verwachten tegen een 'uitzonderlijke prijs'.

Heel erg gek is dit niet. De streamingoorlog in Europa is losgebarsten. Streaminggiganten als Netflix, Disney+ en Amazon Prime proberen de leiding te houden, maar ook HBO Max, Hulu en Apple TV+ blijven groeien, terwijl nieuwe en kleinere streamingdiensten met interessante offers komen in de hoop ook op te vallen.

Aanbod
Wat krijg je hiervoor terug? Nou, in ruil voor een abonnement kan je vanaf het begin op z'n minst al rekenen op meer dan 10.000 uur aan films en series. Verbazingwekkend is dit niet, aangezien SkyShowtime een creatie is van Comcast Corporation en Paramount Global.

Hierdoor kunnen we gaan genieten van films en originele series van de iconische merken als Universal Pictures, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures en Nickelodeon samen. Mocht je interesse hebben en eens een kijkje willen nemen op de website van SkyShowtime, klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair