Rob Zombie is klaar met 'Halloween' en negeert de nieuwe films

Rob Zombie is klaar met 'Halloween' en negeert de nieuwe films

Van de slechtste reboot naar de beste reboot

Na 44 jaar is Michael Myers van de Halloween franchise officieel dood. Toch zijn de producenten niet zeker of de Halloween franchise ook eindigt met Halloween Ends. Wel is de regisseur van de reboot in 2007 er klaar mee.

Rob Zombie, de regisseur van Halloween (2007) en Halloween 2 (2009), gaf aan dat de nieuwe films niet zal kijken. Zo heeft hij ook de Halloweenfilms die hij zelf geregisseerd heeft niet gekeken.

Zombie tegen seriemoordenaar
Zombie gaf aan dat hij geen interesse meer had om de Halloweenfilms te kijken. Volgens hem kostte het hem teveel energie en daardoor verloor hij interesse in Michael Myers als een fan. Zo schreef hij: "Ik heb geen mening over de nieuwe films. Ik heb ze nog niet gezien. Mijn ervaring met het maken van mijn films was zo krankzinnig dat het me echt opgebrand heeft op Halloween. Triest maar waar"

Gekke Zombie memes
Toch sturen heel veel fans van Zombie memes over zijn rol in de Halloween franchise. Hoewel sommige memes gemeen zijn, stelt hij ze erg op prijs. Op facebook plaatste Zombie een meme met als tekst: "Ik word gebombardeerd en het wordt alleen maar grappiger en grappiger."

Ook al heeft hij aangegeven om de films van Halloween niet te zien, hij sluit ze niet helemaal uit.



NieuwsFilm

meest populair