Deze megaster zingt het nummer voor 'Black Panther: Wakanda Forever'

Deze megaster zingt het nummer voor 'Black Panther: Wakanda Forever'

Het gerucht over de Rihanna en Black Panther: Wakanda Forever is nu bevestigd.

Popicoon Rihanna is degene achter de titelsong voor Black Panther: Wakanda Forever. Het gerucht hing al een aantal weken in de lucht, maar is nu door Marvel en Rihanna zelf bevestigd.

Marvel deelde eerder al een korte video op sociale media waar de letter 'R' te zien was en vervolgens een releasedatum van "10.28.22". Nu heeft ook Rihanna zelf een clip geplaatst waarmee ze haar deelname aan Black Panther 2 bevestigt.

Lift me Up
Het nummer heet 'Lift me Up' en zal vrijdag uitkomen, in onderstaande Tweet kun je de eerste 14 seconden van het nummer beluisteren.


Het is nog afwachten of het nummer het net zo goed gaat doen als 'All The Stars', dat door SZA en Kendrick Lamar werd geschreven voor de eerste film.

Plot
In Black Panther: Wakanda Forever vechten koningin Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye en de Dora Milaje om hun natie te beschermen tegen Namor in de nasleep van koning T'Challa's dood.

Letitia Wright, Angela Bassett,Tenoch Huerta en Danai Gurira spelen de hoofdrollen in de langverwachte film. Black Panther: Wakanda Forever draait vanaf 9 november in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair