Nieuwe clip 'Black Panther: Wakanda Forever' toont meer van nieuwe titelheld

Nieuwe clip 'Black Panther: Wakanda Forever' toont meer van nieuwe titelheld

Nieuwe clip toont beelden van Namor en Shuri.

In een nieuwe clip uit Black Panther: Wakanda Forever zien we meer van de nieuwe titelheld en de schurk Namor van de film.

Nieuwe beelden
Marvel heeft weer nieuwe beelden vrijgegeven voor Black Panther: Wakanda Forever. In de nieuwe clip horen we Namor praten over Wakanda met de vraag of ze vrienden of vijanden zijn.

Ook krijgen we een beter beeld van de nieuwe Black Panther-helm te zien aan het einde van de clip. De nieuwe helm staat naast die van T'Challa, voordat hij wordt opgepakt door de nieuwe titelheld die vooralsnog geheim wordt gehouden. Bekijk de clip hieronder:


Wie is de nieuwe Black Panther?
In de eerste trailer kregen we al een tease van het nieuwe zwart-gouden pak, maar we zagen nog geen compleet kostuum. Ook werd er niet onthuld wie er onder verscholen zit. Het vermoeden is dat Shuri de mantel heeft overgenomen van haar overleden broer. Officieel is er nog niets bevestigd.

Letitia Wright, Angela Bassett,Tenoch Huerta en Danai Gurira spelen de hoofdrollen in de langverwachte film. Black Panther: Wakanda Forever draait vanaf 9 november in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair