Dakota Johnson in de clinch met vrouwelijke stalker

Dakota Johnson in de clinch met vrouwelijke stalker

Het wordt erg griezelig allemaal

Heel vervelend nieuws van Dakota Johnson. De knappe actrice uit de Fifty shades of grey-films heeft een stalker die erg griezelig begint te worden. Zo erg, dat Dakota nou in de clinch ligt met die vrouwelijke stalker.

Nu is de obsessie van die dame wel gericht op de vriend van Dakota, Chris Martin. De stalker beweert dat zij en het bandlid van Coldplay een relatie hebben. En dat Dakota hem behekst heeft met zwarte magie, waardoor Chris bij Dakota blijft.

Stalker
Daar Dakota de stalker laatst voor haar huis trof, wordt het geheel wel wat eng. Dakota moest terug naar binnen, om te voorkomen dat haar iets zou overkomen. Het zal niet de eerste keer zijn, dat stalkers hun obsessie pijn doen, of de geliefden van hun obsessie proberen pijn te doen.

Er zijn genoeg waargebeurde verhalen over pogingen tot moord of ontvoeringen of inbraken. Dakota en Chris hebben daarom nu aan de rechter gevraagd een bevel uit te vaardigen, waardoor hun stalker ruim uit hun buurt moet blijven. Doet zij dat niet, dan kan zij opgepakt worden door de politie.

Hopelijk helpen deze stappen om wat rust te brengen in het leven van Dakota en Chris. Je leven niet meer zeker zijn of bedacht moeten zijn op een aanval is namelijk echt niet zo leuk. Het artikel bij Cinemablend staat hier.

NieuwsFilm

meest populair