'Friends'-acteur haalt snoeihard uit naar Keanu Reeves: "Waarom leeft hij nog?"

'Friends'-acteur haalt snoeihard uit naar Keanu Reeves: "Waarom leeft hij nog?"

Mathhew Perry is blijkbaar absoluut geen fan van de geliefde 'Matrix'-ster...

Matthew Perry werd wereldberoemd dankzij zijn rol als Chandler in de iconische serie Friends. Nu wordt er weer veel gepraat over de acteur, aangezien hij recentelijk zijn autobiografie uitbracht. Hierin haalt hij snoeihard uit naar niemand minder dan Keanu Reeves.

Reeves, o.a. bekend van de Matrix-films en de John Wick-franchise, lijkt een echte topgozer. Iedereen in Hollywood is een fan van de acteur, die erom bekend staat veel van zijn fortuin te doneren aan mensen die het minder breed hebben. Toch is het wel duidelijk dat Perry hem niet zo ziet zitten.

Boek
In zijn autobiografie heeft Perry het over de nodige sterren (zo kwam er recentelijk nog een verhaal langs op FilmTotaal, waarin de acteur verteld waarom hij het uitmaakte met Julia Roberts). Ook staat hij stil bij de dood van bepaalde acteurs, waaronder River Phoenix, de broer van Joaquin.

Perry nam samen met Phoenix de film A Night in the Life of Jimmy Reardon op. Hij was er dan ook kapot van toen de acteur overleed. Zo staat er in het boek: "Ik hoorde iemand schreeuwen, ging terug naar bed en toen ik weer wakker werd zat ik het nieuws op. Toen kreeg ik te horen dat Phoenix was overleden. Ik begon meteen te snikken".

Keanu Reeves
Vervolgens gaat Perry verder op opvallende wijze: "Waarom is het zo dat originele denkers zoals River Phoenix en Heath Ledger doodgaan, maar Keanu Reeves wel nog onder ons is?" Daar blijft het echter niet bij.

Zo heeft hij het ook over de dood van Chris Farley in 1997, waar het volgende over staat: "Ik kreeg te horen dat hij was overleden toen ik in Jennifer Anistons kleedkamer stond. Ik was zo kwaad dat ik een gat in de muur sloeg. Keanu Reeves leeft wel nog..." Waarom Perry zo hard uithaalt naar Reeves is vooralsnog onbekend.

NieuwsFilm

meest populair