Kevin Hart maakt Dwayne Johnson belachelijk op Insta

Kevin Hart maakt Dwayne Johnson belachelijk op Insta

Trick or treat

Kevin Hart heeft al een paar keer samengewerkt met Dwayne Johnson. Denk aan de Jumanji-films en DC League of Super Pets. Ze kennen elkaar goed, maar zoals Kevin die Dwayne nou belachelijk maakt op Insta?

In de video op zijn Instagram-account kun je zien dat Dwayne de deur opent voor een stel verklede kinderen. Het is Halloween en de kinderen zeggen 'trick or treat'. Alles moet voor de patser een maatje meer zijn, dus pakt hij een mega-ketel met enorme chocoladerepen.

Niet verkleed
Dwayne draagt zoals meestal een losse broek, strak shirt en een ketting. Kevin Hart komt ook het bordes op en draagt toevallig ook een losse broek, strak shirt en een ketting. Waarop Dwayne vraagt waarom hij niet verkleed is.

Natuurlijk vindt Kevin Hart dat hij wel verkleed is. Hij ging naar de verkleedwinkel en vroeg om het domste pakje. Dat bleek dus een soortgelijk outfit te zijn als The Rock draagt. Alleen draagt deze krachtpatser zulke kleding altijd.

Lekker inwrijven
Dwayne raakt beledigd, terwijl Kevin het verder inwrijft. Ze krijgen dik ruzie waarna Kevin afdruipt met het meest minimale: een doosje rozijnen. Het filmpje is uiteraard bedoeld als kwinkslag naar de hebzucht rond Halloween en de soms slechte verkleedpartijen. En Kevins manier om Dwayne te feliciteren met het geweldige openingsweekend van zijn nieuwe film. Een echte 'trick or treat' voor The Rock in elk geval.



NieuwsFilm

meest populair