Na hevige kritiek op Keanu Reeves komt 'Friends'-acteur Matthew Perry met excuses

Na hevige kritiek op Keanu Reeves komt 'Friends'-acteur Matthew Perry met excuses

Zijn commentaar was dan ook wel behoorlijk heftig en onnodig...

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal, waarin Friends-acteur Matthew Perry keihard uithaalde naar Matrix-ster Keanu Reeves. Hier heeft Perry nu toch wel spijt van.

Perry bracht recentelijk zijn autobiografie uit, waarin hij zich uitlaat over de dood van sterren als River Phoenix en Heath Ledger. Zo zegt zij: "Hoe kan het dat deze getalenteerde mannen sterven, maar mensen zoals Keanu Reeves nog onder ons zijn?"

Kritiek
Natuurlijk kwam hier behoorlijk veel kritiek op, ook vanwege het feit dat Reeves juist een van de allervriendelijkste acteurs lijkt te zijn. Niemand in Hollywood heeft iets slechts over de beroemdheid te zeggen, die een groot deel van zijn fortuin weggeeft. Behoorlijk veel fans kwamen op voor Reeves.

Perry heeft dan ook spijt van zijn uitspraken en laat zich erover uit: "Ik ben een grote fan van Keanu. Ik koos gewoon zomaar een willekeurige naam en dat is mijn fout. Ik verontschuldig me hiervoor. Ik had gewoon mijn eigen naam moeten gebruiken".

Vreemd
Toch blijft het natuurlijk vreemd waarom Perry voor Reeves gegaan is, aangezien dit natuurlijk alles behalve een leuke opmerking is. Sommige mensen denken dan ook dat er meer aan de hand is en er een reden zou zijn waarom Perry zich zo uitlaat over Reeves, maar volgens de acteur zelf is er niks aan de hand.

NieuwsFilm

meest populair