Prime Video voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Prime Video voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Check hier het complete overzicht.

Elke week zetten we de nieuwe films op een rij die je kan zien op Prime Video. Deze week was behoorlijk indrukwekkend, met onder meer de toevoeging van Men.

Men (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Garland | Cast: Jessie Buckley, Rory Kinnear, Paapa Essiedu, Gayle Rankin
Een jonge vrouw (Jessie Buckley) trekt zich na de dood van haar ex-man terug op het Britse platteland. Daar wordt haar rust verstoord wanneer het lijkt alsof iets of iemand haar stalkt. Wat begint als een sluimerende dreiging wordt een regelrechte nachtmerrie, waarin ze belaagd wordt door de demonen uit haar verleden. Regisseur Alex Garland heeft een voorliefde voor sci-fi en horrorfilms met een maatschappelijk kantje en maakt na Ex Machina en Annihilation met Men een beklemmend horrordrama. Jessie Buckley (The Lost Daughter, I'm Thinking of Ending Things) en Rory Kinnear (No Time To Die) vervullen de hoofdrollen.

L'uomo privato (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Emidio Greco | Cast: Tommaso Ragno, Myriam Catania, Giulio Pampiglione, Mia Benedetta
Een 40-jarige, intelligente, knappe universitair professor in rechten is zeer geliefd bij de vrouwen. Hij is wat je noemt een ?good catch?. Hij heeft echter een schild om zich heen geworpen om zich te beschermen tegen de realiteit. Hij wil er alles aan doen om zijn eigen privileges in stand te houden. Daarom verbreekt hij de relatie met zijn vriendin Silvia, die hopeloos verliefd op hem is. Op een dag wordt zijn leven overhoopgegooid door de zelfmoor van een van zijn beste studenten. Bij het lichaam vindt de politie een briefje met de naam en het telefoonnummer van de professor.

The set-up (1949)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Wise | Cast: Robert Ryan, Audrey Totter, George Tobias, Alan Baxter
Bill 'Stoker' Thompson is een bokser in zijn nadagen die denkt dat hij nog steeds kan winnen. Zijn vrouw probeert hem echter te overtuigen om te stoppen.

White Berry (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sia Hermanides | Cast: Emmanuel Boafo, Jerry Armah, Jhamal Emanuelson, Latifa Mwazi
De Nederlands-Afrikaanse Grace (17), een meisje met albinisme, voelt zich met haar witte huid en slechte zicht een buitenstaander. Als ze danser Kya en haar entourage ontmoet, opent zich een nieuwe wereld. Maar hoever is ze bereid te gaan om bij de groep te horen?

Christmas Under the Stars (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Allan Harmon | Cast: Jesse Metcalfe, Autumn Reeser, Clarke Peters, Anthony Bolognese
Wanneer Nick, een carrièregerichte investeringsbankier, wordt ontslagen door zijn werkgever rond kersttijd, neemt hij een baan aan als verkoper van kerstbomen. Nick ontmoet Julie, een lerares die altijd naar de sterren kijkt. Nick ontdekt dat hij het leuk vindt om andere mensen te helpen en krijgt gevoelens voor Julie. Maar zijn deze gevoelens ook wederzijds?

A Thousand Little Cuts (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Josh Brandon | Cast: Marina Sirtis, Rebecca Liddiard, Colin Ferguson, Randy Wayne
De jonge vrouw Anne wordt wakker in het ziekenhuis zonder zich te herinneringen hoe ze daar is gekomen of waarom. Ze raakt in een gevecht verwikkeld met een psychiater die haar niet kan laten gaan voordat ze zich kan herinneren wat er de afgelopen nacht is gebeurd. Samen herontdekken ze Anne's herinneringen en de incidenten die leidden tot een traumatische gebeurtenis. Ondertussen dringt een ongeduldige politierechercheur aan op antwoorden.

Run Sweetheart Run (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shana Feste | Cast: Shohreh Aghdashloo, Clark Gregg, Betsy Brandt, Ella Balinska
Een vrouw gaat op blind date met een man. Naarmate de avond vordert, vertoont de man gewelddadig gedrag. De vrouw is doodsbang en slaat op de vlucht. Haar date wil haar echter niet laten gaan en zet de achtervolging in.

El norte sobre el vacío (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alejandra Márquez Abella | Cast: Gerardo Trejoluna, Paloma Petra, Juan Daniel García Treviño, Mayra Hermosillo
Rosa is werkzaam op de ranch van haar baas Don Reynaldo, wiens jagerimago een leugen blijkt. Als iemand die dagelijks gecommandeerd wordt en onopgemerkt haar werk uitvoert, ondergaat de slaafse Rosa een transformatie. Intussen poogt Don Reynaldo?s familie de orde te handhaven en komen mannen aan op de ranch. Don Reynaldo vreest voor zijn leven en dat van zijn dierbaren.

NieuwsFilm

meest populair