Zet je schrap voor meer ballen in je kruis en tegen je bakkes, oftewel 'Dodgeball 2'

Zet je schrap voor meer ballen in je kruis en tegen je bakkes, oftewel 'Dodgeball 2'

Outfits aan en spelen maar...

In het begin van de eeuwwisseling had Ben Stiller een ongekende run als acteur én producent. Hij maakte destijds deel uit van klassieke komedies, waaronder Meet the Parents (2000), Zoolander (2001), Night at the Museum (2006) en Dodgeball: A True Underdog Story.

Slechts één van die films kreeg geen vervolg, de sportkomedie uit 2004 waarin ook Vince Vaughn, Justin Long en tal van andere komische gezichten te zien waren.

Dodgeball 2
In een interview met ComicBook.com sprak Long over de mogelijkheden voor een Dodgeball 2 en onthulde dat Vaughn een geweldig idee heeft:

"Ik had net weer met Vince gewerkt en hij vertelde me dat hij een geweldig idee voor een vervolg wist. Het is echt supergrappig, maar ik wil het nog niet zeggen. Natuurlijk zou ik het sowieso graag doen. Ik denk alleen dat Ben een beetje huiverig is om het origineel te kopiëren, maar ik weet ook dat hij dol is op het personage White Goodman. Ik herinner me hoeveel plezier hij had tijdens het spelen. Hij lachte altijd. Dus eigenlijk is het puur een kwestie van Ben aan boord te krijgen. ".

Echter lijkt het erop dat Stiller de onzekere factor is na het floppen van Zoolander 2. Zijn carrière is sindsdien behoorlijk geëvolueerd waarbij hij veel meer serieuzere projecten op zich nam.

In de lente van 2017 kwam een klein deel van de Dodgeball-cast al eerder bijeen voor een speciale reünie-commercial. Bekijk deze hieronder.



NieuwsFilm

meest populair