Hilariteit alom: De eerste mens ooit lijkt op Vin Diesel

Hilariteit alom: De eerste mens ooit lijkt op Vin Diesel

Gebbetje van Alamo Drafthouse NYC.

Acteur Vin Diesel staat nou niet bekend om zijn verfijnde acteertalent. De acteur is vooral bekend van zijn snelle actiefilms waarin de acteerprestaties ondergeschikt zijn aan actie en stunts.

De afgelopen dagen is er online wat gegrap over 3D-modellen die bekende mensen doen voorkomen als de weerspiegeling van een bekend figuur. Zo werd Lady Gaga afgebeeld als Maria, de moeder van Jezus Christus.

Nu komt er een vervolg op de grapperij. Niemand minder dan Diesel wordt door de bekende bioscoop Alamo Drafthouse NYC afgebeeld als de eerste mens geschapen door God.

Vin Diesel als de eerste mens door God geschapen
"Wetenschappers van Princeton University hebben met dit 3D-model gereconstrueerd hoe Adam, de eerste mens die door God werd geschapen, eruit zou hebben kunnen zien," leest het op Twitter.

Later voegde ze toe: "Dit gewoon als een herinnering dat we een bioscoop zijn, geen academisch tijdschrift". Diesel zien of horen we komende periode in The Guardians of the Galaxy Holiday Special, Avatar: The Way of Water, Guardians of the Galaxy Vol. 3 en Fast X.



NieuwsFilm

meest populair