T'Challa's dood besproken in clip 'Black Panther: Wakanda Forever'

T'Challa's dood besproken in clip 'Black Panther: Wakanda Forever'

Black Panther: Wakanda Forever-clip toont Lupita Nyong'o's Nakia en Danai Gurira's Okoye die de dood van T'Challa bespreken

Een nieuwe Black Panther: Wakanda Forever-clip toont Lupita Nyong'o's Nakia en Danai Gurira's Okoye die de dood van T'Challa bespreken in het vervolg.

Een nieuwe Black Panther: Wakanda Forever-clip toont Nakia en Okoye die de dood van T'Challa bespreken. Chadwick Boseman trad toe tot het Marvel Cinematic Universe als T'Challa in Captain America: Civil War en nadat zijn solofilm Black Panther in 2018 een miljard dollar, Oscar-genomineerd succes was, werd hij een van de belangrijkste sterren van de franchise. Na een lange en persoonlijke strijd tegen darmkanker stierf Boseman in augustus 2020 en het tragische nieuws kwam als een schok voor de wereld.

De afwezigheid van Boseman zal diep gevoeld worden in het vervolg dat de focus verschuift van T'Challa naar veel van de ondersteunende personages van Black Panther. In het vervolg zullen deze personages rouwen om de dood van koning T'Challa, terwijl een nieuwe dreiging de kop opsteekt in de vorm van Namor (Tenoch Huerta), koning van de onderzeese natie die bekend staat als Talokan. Na de wereldpremière begonnen Black Panther: Wakanda Forever-reacties online op te duiken die eensgezind zijn in hun lof over het ontroerende Marvel-vervolg.



Kort voor de wereldpremière verscheen de Black Panther-cast op Jimmy Kimmel Live om Wakanda Forever te bespreken en de nagedachtenis van Boseman te eren. Tijdens hun verschijnen werd een nieuwe Wakanda Forever-clip uitgebracht waarin Nakia en Okoye de dood van T'Challa bespreken. Bekijk de nieuwe clip hierboven, met dank aan @bpanthernews op Twitter.

Hoe Black Panther 2 de herinnering aan T'Challa zal eren
Na de dood van Boseman herwerkten de terugkerende Black Panther-regisseur Ryan Coogler en zijn co-schrijver Joe Robert Cole het vervolg om de afwezigheid van T'Challa aan te pakken en de erfenis van de overleden acteur te eren. Net zoals de wereld deed met Boseman, zal het vervolg op Black Panther de mensen van Wakanda zien rouwen om het verlies van hun koning. Hoewel er oproepen zijn geweest voor de MCU om T'Challa te herschikken, is Marvel verenigd in hun beslissing om het personage te laten rusten uit respect voor Boseman en zijn Black Panther-mantel door te geven aan een ander personage om zijn nalatenschap voort te zetten.

De trailers van het vervolg hebben een begrafenis onthuld die zal worden gehouden voor T'Challa en het is ook bevestigd dat Wakanda Forever een tijdsprong zal bevatten na zijn dood van ongeveer een jaar. Gedurende deze tijd lijkt Nakia Wakanda om een ​​​​niet-gespecificeerde reden te hebben verlaten en was ze niet aanwezig voor de begrafenis, zoals besproken in de nieuwe clip. De clip geeft ook een voorproefje van hoe de personages nog steeds omgaan met de dood van T'Challa, voornamelijk Nakia. Voor haar was T'Challa meer dan alleen de koning van Wakanda en de Black Panther, maar iemand met wie ze een hechte, intieme relatie had. Ze is slechts een van de vele personages die een diep emotionele reactie zullen hebben op de dood van T'Challa in Black Panther: Wakanda Forever.

NieuwsFilm

meest populair