Zien we straks de nieuwe Red Hulk in 'Captain America 4'?

Zien we straks de nieuwe Red Hulk in 'Captain America 4'?

Het lijkt erop dat niemand minder dan Harrison Ford in de grote superheld verandert!

Marvel werkt alweer een tijdje aan de volgendeCaptain America-film, genaamd New World Order. De laatste paar weken komt er dan ook telkens meer nieuws naar buiten over de blockbuster en nu is het weer raak.

Zo kregen we al eerder te horen dat Tim Blake Nelson terugkeert, nadat we hem voor de laatste keer zagen in The Incredible Hulk. Daar blijft het echter niet bij. Harrison Ford zal te zien zijn als Thaddeus Ross. Hij neemt deze rol over van William Hurt, die eerder dit jaar overleed. Nu is het weer groot nieuws.

Red Hulk
Het gerucht dat nu de ronde doet is dat niemand minder dan Red Hulk misschien wel in de film zit. Nate Moore, de producent van Black Panther: Wakanda Forever en eveneens de vicepresident van het productie departement van Marvel Studios, werd hiernaar gevraagd. Veel wil hij er nog niet over loslaten.

Zo zegt Moore: "Jullie moeten nog even wachten, jullie komen er zelf wel achter! Het is natuurlijk als super gaaf dat Han Solo/Indiana Jones meedoet, dus de verwachtingen liggen hoog. We kijken er allemaal naar uit wat de scenes tussen Anthony en Harrison gaan brengen. Het wordt in ieder geval fantastisch!"

Andere Captain America
Moore vervolgt: "Wat ook interessant is dat het om een andere Captain America gaat. Het is geen Steve Rogers meer. Het gaat niet om een super soldaat die al 100 jaar oud is. De nieuwe Cap is een beetje als Rocky, hij is de 'underdog'. Oké, hij kan vliegen en heeft een schild, maar het is gewoon een man. Hij zal dus voor hetere vuren komen te staan dan Rogers".

Fans denken dat Fords Thaddeus Ross misschien wel eens in de Red Hulk zal transformeren, zoals dat ook het geval is in de stripboeken. In de comics laat hij zich hier in veranderen, als onderdeel van een supersoldaten-programma, in de hoop de Hulk te kunnen verslaan. Of we dit ook te krijgen zien in Captain America: New World Order? Daar komen we in 2024 achter, wanneer de film uitkomt.

NieuwsFilm

meest populair