Emily Ratajkowski deelt haar mening over intimiteit op eerste dates

Emily Ratajkowski deelt haar mening over intimiteit op eerste dates

In haar nieuwe podcast High Low with EmRata

Emily Ratajkowski deelt haar mening over intimiteit op eerste dates in haar nieuwe podcast High Low with EmRata. Emily zit midden in de eerste afspraakjes na haar scheiding eerder dit jaar. Het 31-jarige model wordt gelinkt aan Brad Pitt en DJ Orazio Rispo.

"Doe wat je wilt doen. Je kent elkaar nog maar net. Het hangt zo van de dynamiek af. Als je je niet kwetsbaar op wilt stellen, dan is dat een reden om niet voor seks te kiezen. Als je voelt of hoort dat hij een 'ik wil scoren'-mentaliteit heeft, is dat ook een reden om niet te kiezen voor intimiteit."

Meer dan seks
De actrice uit Lying and Stealing benadrukt wel, dat zij uit is op meer dan seks. En kiezen voor niet intiem gaan op een afspraakje, maakt dat zij een ander sneller vergeet. "Het is weten waar je zelf aan toe bent. Dat is eigenlijk het moeilijkst."

Ze vertelt ook, dat zij laatst nog de eerste stap waagde en hem het eerst zoende. "Hij reageerde meteen en dat was fijn. Dat is het soort feminisme waar ik me goed bij voel."

Haar podcast werd goed ontvangen. Meer staat in het Daily Mail artikel hier. Emily plaatste ook een bericht op haar Instagram hieronder.



NieuwsFilm

meest populair