Matthew McConaughey heeft een verrassend favoriete superheld

Matthew McConaughey heeft een verrassend favoriete superheld

Vanwege een heel belangrijke regel

Matthew McConaughey deelt af en toe zijn gedachten op Instagram. Zo werd de wereldberoemde ster uit The Gentlemen gevraagd wie zijn favoriete superheld is.

Hij hoeft niet lang na te denken en vertelt dat zijn held altijd de Hulk is geweest. Dat komt door een heel belangrijke regel die de Hulk hanteert.

Belangrijke regel
Matthew zit buiten in het groen. Hij ziet er ontspannen uit. Hij draagt een petje, terwijl zijn lange krullen los hangen. Hij draagt een donkere bril en casual kleding. Matthew vertelt levendig waarom de Hulk bij hem de belangrijkste held is.

"Mijn favoriet is altijd al The Incredible Hulk geweest. Weet je waarom? De hulk hanteert goede regels. Hij is nooit uit op problemen."

"Als je hem een keer lastig valt, zegt hij netjes dat hij niet op zoek is naar ruzie. Als je hem een tweede keer lastig valt, vertelt hij dat hij alsjeblieft niet kwaad wil worden. Doe dat dus niet."

"Maar als je hem een derde keer dwars zit, is het spelletje voor jou afgelopen. Hij wordt groen, wordt groot en domineert de situatie."

"Hij haalt zijn gelijk niet, maar gaat er ver overheen. Ik houd van zijn 'drie maal'-regel."

Het filmpje op Instagram staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair