Deze film vindt Henry Cavill de zwaarste uit zijn carrière

Deze film vindt Henry Cavill de zwaarste uit zijn carrière

Extreme scène onder heftige omstandigheden.

Henry Cavill heeft inmiddels wat mooie titels op zijn naam staan. Je kent hem onder andere kennen van Mission Impossible, Man of Steel of van de Netflix Serie The Witcher. In een interview met Collider geeft hij aan wat de zwaarste scène van allemaal was in zijn carrière.

Cavill vertelt dat de zwaarste scène die hij ooit heeft gespeeld uit Mission Impossible: Fallout komt. Deze film is het zesde deel uit de wereldbekende reeks. In deze film speelt Cavill de CIA agent August Walker die uiteindelijk de terrorist John Lark blijkt te zijn. Na een achtervolging in helikopters en een gevecht op en aan een rotswand gaat Lark toch zijn dood tegemoet.

In een interview met Collider geeft aan dat de helikopter achtervolging zijn heftigste scène ooit was. 'Het was zo koud in die helikopter, en dan ook nog met die deur open', vertelt Cavill. 'Ik had ook geen idee wanneer we klaar waren met het filmen, ik wachtte gewoon totdat de cameraploeg wegvloog met hun helikopter. En als we dan net een halfuurtje terug waren om op te warmen gingen we gelijk weer door, en dat voor 2 weken'. Ondanks de bittere omstandigheden geeft Cavill wel aan dat hij het zo weer zou doen.

Is er een terugkeer mogelijk voor Cavill in mission impossible?
Het is duidelijk dat John Lark dood gaat aan het einde van Fallout. Wel weten we dat in de Mission Impossible films de technologie steeds beter wordt. Zo is het nu mogelijk om een extreem realistisch masker van iemand anders te maken om zo van identiteit te veranderen. Een terugkeer is dus wel degelijk mogelijk.

Er staan nog twee laatste delen op de planning van de reeks. Veel tijd is er dus niet meer voor een terugkeer van Lark. De volgende staat voor 14 juli 2023 op de planning. Nog even wachten dus.

NieuwsFilm

meest populair