Ron Perlman (Hellboy) reageert op vraag of hij opnieuw een superheld gaat spelen

Ron Perlman (Hellboy) reageert op vraag of hij opnieuw een superheld gaat spelen

Geen echt duidelijk antwoord, maar de acteur laat zich er wel over uit.

Ron Perlman heeft al in heel wat films (en series) gespeeld, maar zijn bekendste rol is toch waarschijnlijk wel Hellboy. Tijdens een recent interview werd hem wederom gevraagd of hij opnieuw terug zal keren als de geliefde superheld of misschien zelfs een ander bekend stripboekpersonage gaat spelen.

Heel erg gek zou dit namelijk niet zijn. Marvel brengt elk jaar weer de nodige superheldenfilms en series uit, maar ook DC heeft heel wat projecten gepland en zit niet stil. Beide studio's zijn altijd op zoek naar nieuw talent en grote namen, dus heeft Perlman hier zin in?

Reactie
Recentelijk werkt de acteur voornamelijk aan de BBC-serie The Capture en tijdens een recent interview om dit project te promoten zei hij het volgende: "Ik had nooit verwacht dat ik gevraagd zou worden voor een superheldenrol, iets dat uit zou kunnen groeien tot een ware franchise. Dit was echter wel het geval met Hellboy."

"We begonnen met een film, toen deden we er nog een, dus ja, dat was best zwaar. Maar ik weet niet wat de toekomst in petto houdt. De laatste 10 à 15 jaar van mijn carrière heb ik dingen gedaan waarvan ik niet had kunnen dromen. Ik sta voor alles op. Dat is het mooie aan de filmwereld, je weet nooit wat op je pad komt en welk personage je nu weer gaat spelen".

Onzeker
Zo vervolgt Perlman: "De reden waarom ik graag in indiefilms speel maar ook in series als 'The Capture' is dat er zo veel te vertellen is. Er zitten zo veel lagen in en dat maakt het heel interessant. Met superheldfilms ligt het wat ingewikkelder. Soms pakt het goed uit, soms ook helemaal niet. Maar nogmaals, ik sta er er zeker wel voor open".

Het gerucht dat nu de ronde doet is dat Perlman momenteel wordt gelinkt aan Slade Wilson/Deathstroke. Er vinden momenteel de nodige veranderingen plaats bij DC en dus worden vele nieuwe projecten en namen verwacht. Perlman heeft dit personage al meerdere keren ingesproken, waardoor fans dit wel zien zitten.

NieuwsFilm

meest populair