Yolante Cabau ziet er nog steeds prachtig uit in haar opmerkelijke Halloween-outfit

Yolante Cabau ziet er nog steeds prachtig uit in haar opmerkelijke Halloween-outfit

De geliefde BN'er deelde weer eens een paar kiekjes op haar Instagram-pagina.

Halloween zit er alweer een paar dagen op, maar dat betekent niet dat er geen foto's meer online verschijnen. Al eerder kwamen er meerdere nieuwsberichten langs op FilmTotaal i.v.m. met controversiële of juist zeer geslaagde kostuums. Nu is niemand minder dan de BN'er Yolante Cabau aan de beurt.

Er was bijvoorbeeld veel te doen over de zeer controversiële outfit van Megan Fox, maar ook Billie Eilish zorgde voor de nodige gefronste wenkbrauwen met haar kostuum. Emily Ratajkowski's 'onthullende pak' werd dan weer wel goed onthaald. Cabau behoort ook tot die categorie.

Kiekjes
Cabau, o.a. bekend van films als F*ck de Liefde en Liefde Zonder Grenzen, deelde namelijk meerdere foto's van haar Halloween-outfit op haar Instagram-pagina. Alleen stond ze er echter niet voor, aangezien ze werd bijgestaan door haar moeder en haar zoontje.

Cabau was verkleed als een speelse Dalmatier, terwijl haar moeder ging voor de look van schurk Cruella De Vil. Yolante's zoontje, Xess Xava Sneijder, is ook op diverse foto's te zien.

Keuze
Cabau schrijft dat haar moeder dit jaar mocht kiezen voor de Halloween outfits. Ondanks het feit dat Cabau dus verkleed gaat als een hond, ziet ze er nog steeds prachtig uit in haar kostuum. De actrice werd dan ook bedolven onder de nodige complimenten. Oordeel zelf met de kiekjes en filmpjes hieronder.



NieuwsFilm

meest populair