Selena Gomez over het leven met bipolaire stoornis

Het is een kwestie van ups en downs.

FilmTotaal 5 november 2022 06:00 in Celebrity
Zowel zingen als acteren is bij Selena Gomez niet onbekend. Met wisselend succes in films als A Rainy Day in New York en The Fundamentals of Caring heeft ze al op verschillende manieren een stap gezet in het landschap van Hollywood. Van buiten ziet dit er allemaal rooskleurig uit, maar zelf ervaarde zij dat weleens anders.

Als twintiger begonnen voor Gomez de symptomen van een bipolaire stoornis te ontwikkelen. Dit zorgde voor een drastische verandering in haar leven.

Verwachtingen
Verwachtingen over haar eigen leven werden haar op gegeven moment te veel. Het duurde even voordat zij hier op de juiste manier om mee leerde te gaan.

In een interview met the Rolling Stone geeft ze aan: "Ik ben opgegroeid met de gedachte dat ik op mijn 25ste zou trouwen. Het deed me pijn dat ik daar niet in de buurt van was, ik kon er niet verder vanaf zijn. Het was zo stom, maar ik dacht echt dat mijn wereld voorbij was."

Gelukkig had ze in haar werkveld met Taylor Swift een vriendin gevonden waar ze naar toe kon voor steun. Zij was een van de weinige personen die haar deed voelen dat ze er ook toe deed.

NieuwsFilm